Изграждане и поддръжка на системи за контрол на достъпа

В днешно време системите за контрол на достъп са широко приложими и необходими в жилищни, административни сгради, хотели, ресторанти, обществен транспорт, асансьори и много други. В зависимост от нуждите и спецификата на контролирания обект, ние предлагаме на нашите клиенти гъвкави и иновативни решения.

Самостоятелните контролери и четци не зависят от комуникацията с компютър и това е основното им предимство. Те са приложими най-вече при жилищни сгради и малки хотели, където е необходимо безконтактно отключване на врати, гаражи... Отключването може да става с карта, чип, въвеждане на код, набиране на номер от мобилен телефон...

Мрежовите контролери за достъп и работно време изискват специализиран софтуер и при тях може да се изгради мрежа от 200-250 контролери. Те поддържат много голям брой потребители (20 000 - 30 000) и пазят огромно количество записна история (20 000 записи). Те са подходящи за големи сгради и обекти.

Проекти

Поддръжка и ремонт на ОВК инсталация на фабриката на Уолтопия в Божурище.

Джи Ай, извършва ремонти и поддръжка на ОВК инсталацията на фабриката за ръкохватки за катерачни стени на Уолтопия в Божурище.

Прочети още

Поддръжка на пожаро-гасителна и пожаро-сигнална система на Сити Мол, гр.Стара Загора.

Джи Ай, извършва поддръжката и ремонта на пожаро-гасителната и пожаро-сигналната инсталация на Сити Мол, гр.Стара Загора.

Прочети още

Доставка и монтаж на климатик за сървъра на RBL Bulgaria.

Джи Ай, извърши доставка и монтаж на климатик за сървъра на RBL Bulgaria.

Прочети още