Изграждане и поддръжка на инсталации и системи за видеонаблюдение

Сигурността е един от основните фактори за спокоен живот и ефективност в бизнеса. С нашите системи Вие можете да наблюдавате своите обекти по всяко време на денонощието, чрез лаптоп, мобилен телефон или таблет.

Джи Ай Ентърпрайс ООД предлага комплексно проектиране, изграждане и поддръжка на всички видове системи за видеонаблюдение, изцяло съобразени със спецификата на обекта (банки, казина, офис-сгради, складове, заводи, училища, супер-маркети, частни домове и много други). Ние си партнираме успешно с едни от най-големите и доказани производители на техника за видеонаблюдение -  JVC, Pelco, Dedicated Micros, DTC, Silent Witness, AV Tech, HIKVISION и EverFocus.

Проектите ни са изпълнени в съответсвие с всички норми, регламенти и изисквания за качество.

Проекти

Европейски парламент

Джи Ай Ентърпрайс извършва пълна абонаментна техническа поддръжка на сградата на Европейската комисия и Европейския парламент: ОВиК ВиК Строително ремонтни дей...

Прочети още

Завод на "Уолтопия АД"- цялостно изграждане на ПИС

Джи Ай Ентърпрайс  беше главен изпълнител на проекта за цялостно изграждане на ПИС - димни датчици и спринклерна инсталация в завода на "Уолтопия АД" в Летница.

Прочети още

Еднофамилна къща в кв. "Галата", завършване до ключ, РЗП 230м2

Джи Ай Ентърпрайс ООД извърши завършване на еднофамилна къща в кв. "Галата" в гр. Варна. Проектът беше изпълнен за около месец и включваше: подравняване на т...

Прочети още