Мобилни хладилни камери

Джи Ай Ентърпрайс извършва производство, доставка и монтаж на мобилни хладилни камери тип „Контейнер“, завършени до ключ с включено хладилно оборудване, ел.инсталация , лед осветление и силиконови ресни за вратата.

Произвеждаме както плюсови така и минусови камери с размери зададени от възложителя.

Всички камери са снабдени с един от най-компактните, леки и висококачествени охлаждащи агрегати Danfoss – Optyma Slym Pack. Агрегатите с работен диапазон от -20 до +15 градуса са перфектни за охлаждане както на плюсови стойности така и такива под нулата. За клиентите и с по-специфични нужди фирмата предлага и варианти с нискотемпературни агрегати с работни диапазони -40 до -10 градуса.

Специфичният дизайн разработен от фирмата позволява лесно и удобно транспортиране и позициониране на всякакъв тип терен. Отново уникалната конструкция позволява лесно повторно преместване на хладилната камера на нова локация по желание на клиента.

Цената за хладилна камера с размери 6000/2400/2500 мм ( 36м3) и работни параметри от 0 до 10 градуса е 26 969 лв. без ДДС.

Гаранция на съоражението - 2 години пълна гаранция.

Следгаранционно обслужване на територията на цяла България.

Проекти

Поддръжка и ремонт на ОВК инсталация на фабриката на Уолтопия в Божурище.

Джи Ай, извършва ремонти и поддръжка на ОВК инсталацията на фабриката за ръкохватки за катерачни стени на Уолтопия в Божурище.

Прочети още

Поддръжка на пожаро-гасителна и пожаро-сигнална система на Сити Мол, гр.Стара Загора.

Джи Ай, извършва поддръжката и ремонта на пожаро-гасителната и пожаро-сигналната инсталация на Сити Мол, гр.Стара Загора.

Прочети още

Доставка и монтаж на климатик за сървъра на RBL Bulgaria.

Джи Ай, извърши доставка и монтаж на климатик за сървъра на RBL Bulgaria.

Прочети още