Мобилни хладилни камери

facebook thumb

Джи Ай Ентърпрайс извършва производство, доставка и монтаж на мобилни хладилни камери тип „Контейнер“, завършени до ключ с включено хладилно оборудване, ел.инсталация , лед осветление и силиконови ресни за вратата.

Произвеждаме както плюсови така и минусови камери с размери зададени от възложителя.

Всички камери са снабдени с един от най-компактните, леки и висококачествени охлаждащи агрегати Danfoss – Optyma Slym Pack. Агрегатите с работен диапазон от -20 до +15 градуса са перфектни за охлаждане както на плюсови стойности така и такива под нулата. За клиентите и с по-специфични нужди фирмата предлага и варианти с нискотемпературни агрегати с работни диапазони -40 до -10 градуса.

Специфичният дизайн разработен от фирмата позволява лесно и удобно транспортиране и позициониране на всякакъв тип терен. Отново уникалната конструкция позволява лесно повторно преместване на хладилната камера на нова локация по желание на клиента.

Цената за хладилна камера с размери 6000/2400/2500 мм ( 36м3) и работни параметри от 0 до 10 градуса е 36 969 лв. без ДДС.

Гаранция на съоражението - 2 години пълна гаранция.

Следгаранционно обслужване на територията на цяла България.

Проекти

Изграждане на нова климатизация и вентилация в кухнята на р-т Хепи Севастопол, гр.Варна.

В продължение на общо един месец, включително 7 нощни смени, Джи Ай подмени изцяло климатизацията и вентилацията в кухнята на р-т Хепи Севастопол. Доставка и монтаж н...

Прочети още

Сервиз на инструменти и климатична техника за ЕвроМастер Импорт Експорт ООД

Джи Ай, е сервизен партньор за инструменти на вносителя на  Raider и TopMaster, ЕвроМастер Импорт Експорт ООД.

Прочети още

Поддръжка на ОВК инсталацията на р-т Хепи, Парадайс Мол, гр.София

Джи Ай, се грижи за изправността на цялата ОВК инсталация на р-т Хепи в Парадайс Мол в гр.София.   

Прочети още